onderzoek-hpg
schoolkids-2
onderzoek2-hpg
schoolkids

Honours Programma Gymnasia

Op vrijdag 23 september 2022 organiseert de Stichting Het Zelfstandig Gymnasium voor de zevende keer een bijeenkomst voor alle HPG-leerlingen. Met deze bijeenkomst willen we jullie informeren over alles rond HPG, jullie vragen beantwoorden en vooral: zorgen dat jullie elkaar ontmoeten en inspireren. Je maakt kennis met HPG-ers van andere scholen en je kunt advies vragen over je project. En: op deze dag vieren we ook het 10-jarig bestaan van HPG!

Over het programma
De lustrumdag vindt plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch. We ontvangen je graag vanaf half 11. Om 11 uur start het programma. Daarna zijn er verschillende sessies.

  • Themasessies. Je kunt vertellen over je eigen HPG-project en horen van andere HPG-ers waar zij mee bezig zijn. Omdat de sessies thematisch zijn kun je aansluiten en vertellen over je project bij HPG-ers die inhoudelijk raakvlakken hebben met je eigen project of interesse.
  • Workshops. Deze gaan onder andere over: ‘Kiezen en opstarten van een project’, ‘Aan de slag met competenties vanuit je talent’, ‘Het HPG Examen’ en ‘Reflecteren en Feedback vragen: hoe doe je dat?’. Op basis van jullie input kijken we welke sessies we nog meer organiseren.
  • Jaarsessies. We kijken ook of we sessies speciaal voor klas 4, 5 en 6 kunnen organiseren. De vragen van een startende HPG-er zijn immers anders dan een leerling die bijna examen gaat doen.
  • Speeddates met oud-HPG-ers. Van wie kun je beter leren wat het is om HPG te doen van degenen die het al hebben afgerond?
  • Lezing Luk Dewulf (talentenfluisteraar, pedagoog, talentcoach, en auteur van meerdere bestsellers over talent en burn-out).

We eindigen rond 16:00 uur.

Meld je aan en geef ons jouw input voor de bijeenkomst
Om alles goed voor te kunnen bereiden is het belangrijk dat je je uiterlijk 16 september 2022 aanmeldt door middel van onderstaand formulier. Je kunt dan ook aangeven welke vragen je hebt. Met jouw input kunnen we de bijeenkomst voor jou zo aantrekkelijk mogelijk maken.

Lustrum2022 – leerlingen

"*" geeft vereiste velden aan

In welke klas zit je?
Heb je al een HPG-project waarover je kunt vertellen tijdens de bijeenkomst?
Onder welk thema past jouw project het best?
Naar welke workshop ben je van plan te gaan?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2024 Honours Programma van de Gymnasia | site by studio V&V